AGM batteri

Ett AGM batteri har en hög prestanda, är tåligt och är dessutom lätthanterligt då det inte behöver underhållas. Batteriet är tillverkat av dagens mest avancerade teknologi vilket ger batteriet en hög prestanda i både kapacitet men även i laddningsmottaglighet. Ett AGM batteri har många fördelar utöver att det är både uthålligt och prisvärt.

Fördelar med ett AGM batteri

Ett AGM batteri har en hög säkerhet och är även helt underhållsfritt. Batteriet som är tillverkat av hög kvalité kan tillföra en maximal prestanda både vid laddning och urladdning. Det finns många fördelar med att välja ett AGM batteri, vi har listat några av de största fördelarna med det kvalitetssäkra batteriet:
  • Batteriet har ett lågt inre motstånd
  • Batterierna är fria från läckage
  • Batteriet tål urladdningar bättre
  • Batteriet är underhållsfritt
  • Batteriet är tåligt och tål vibrationer
  • Batteriet är långsiktigt ett ekonomiskt val

AGM batterier – underhållsfria blybatterier

FG och FGL är underhållsfria standby batterier av typen AGM (Absorbent Glass Mat), vilket innebär ett minimalt underhåll. FGC serien passar för cykliskt användande ex, rullstolar el-scootrar, samt medicinsk utrustning.

ABT Batteri - specialiserade på batterier sedan 1996

Sedan 1996 har vi specialiserat oss på import och försäljning av batterier. I vårt sortiment finner du ett brett utbud av batterier - vi erbjuder ett stort utbud av batterier och laddare för alla tänkbara användningsområden. Våra produkter har CE-certifiering och tillverkas enligt ISO 9001 som garanterar en hög kvalité. Genom de senaste åren har vi blivit en erkänd leverantör av batterier på den svenska marknaden.

Kontakta oss på ABT Batteri – vi svarar på dina frågor

På ABT Batteri är våra ledord: tillgänglighet, personlig service, trevligt bemötande och snabba leveranser. Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor kring våra batterier. Genom vår långa erfarenhet hjälper vi dig att hitta ett AGM batteri som passar just dina önskemål och behov.
If you like this, then please share!
ABT Batteri