Batteritestare
ARTIKEL.NR
VOLT
STORLEK (Ah)
 • Cell03-024
  2-12
  1-200
 • AlfaBatPro
  6/12
  0,8-400

Batteritestare med resultat

En batteritestare visar effektivt laddning och kapacitet på alla typer av batterier. På ABT Batteri tillhandahåller vi två olika typer av batteritestare som passar olika användningsområden. Våra testare AlfabatPro och ZTS är tillverkade av en hög kvalité och ger säkra resultat.

Fördelar med en batteritestare:

 • Du behöver inte byta ut ett batteri i onödan.
 • Ger en professionell bedömning av batteriets kapacitet.
 • Batteritestaren går att använda till alla blybatterier.
 • ZTS batteritestare ger en snabb mätning av batterier och dess resultat.

AlfabatPro – ett mätinstrument med hög precision

AlfabatPro är ett instrument som genom urladdningstest ger en mer exakt status på batteriets kondition än vad en snabbtestare gör. Den kan även användas till att cykla och rekonditionera blybatterier men också till att testa laddare. Testresultatet presenteras i ett fönster på testaren eller på en ansluten PC. AlfabatPro kan testa både 6 och 12V blybatterier och kapaciteten från 0,8 upp till 400Ah För att uppnå bästa resultat ska batteriet vara fullt uppladdat.

ZTS - ett instrument för snabb pulsmätning

ZTS batteritestare är ett instrument som genomför en snabb pulslastmätning av blybatterier, vilket kontrollerar kapaciteten i batteriet. ZTS testar blybatterier från 2V till 12V och kapaciteten 1-200 Ah. För att uppnå bästa resultat ska batteriet vara fullt uppladdat.

Kontakta oss

Har du några frågor kring våra batterier, batteritestare eller batteriladdare? Välkommen att kontakta oss på ABT Batteri. Vi hjälper dig gärna att välja rätt produkt som passar dina önskemål. Hos oss står tillgänglighet, personlig service, trevligt bemötande och snabba leveranser i fokus.
If you like this, then please share!
ABT Batteri