Batteriladdare

På ABT Batteri erbjuder vi ett brett utbud av batteriladdare som är tillverkade med en hög prestanda och som passar alla användningsområden. Hos oss kan du välja bland vårt stora sortiment av laddare som är tillverkade med en hög kvalité. Hos oss på ABT Batteri står alltid kvalité och service i fokus. Är du osäker på vilken batteriladdare som passar dig? Vi hjälper dig att välja rätt bland våra laddare. Vi kundanpassar även laddare för kunds räkning.

Ett stort urval av laddare
På ABT Batteri har vi specialiserat oss på batterier och batteriladdare sedan 1996. Vi erbjuder ett stort utbud av laddare som passar för alla tänkbara användningsområden. Våra produkter är tillverkade av leverantörer som jobbar enligt ISO 9001 och garanterar en hög kvalité. Genom de senaste åren har vi blivit en erkänd leverantör av batteriladdare på den svenska marknaden.

Mascot batteriladdare
Våra Mascot laddare tillverkas i allt från 12V till 36V med en amperstyrka från 0,5 upp till 40A. Laddarna tillverkas med olika IP-klassningar och även med medicinskt godkännande.

Tystor batteriladdare
Våra Tystor laddare är vattentäta och datastyrda med ett 7-stegs laddningsprogram. Laddarens recond-funktion kan användas för att minska sulfatering i batterier. WP-laddaren går även att använda som en strömkälla utan ett batteri. Batteriladdaren tillverkas i 12V och 24V med en amperstyrka mellan 10-20A. WP-laddaren finns även i en omställbar variant där du kan ställa in vilka Ampere du vill att laddaren ska ladda, från 3,5-10A. Laddarna tillverkas med olika IP-klassningar och även med medicinskt godkännande.

Snabba och enkla leveranser
Beställer du lagerförda produkter före kl. 14.00 på helgfria vardagar så skickas de redan samma dag. Hos oss på ABT Batteri står kunden alltid i fokus och vi vill erbjuda våra kunder allra bästa möjliga service.

Kontakta oss
Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor kring vårt sortiment. Genom vår långa erfarenhet kring batterier och batteriladdare så hjälper vi dig att hitta rätt produkter som passar just dina behov.
If you like this, then please share!
ABT Batteri