Blybatterier

Söker du ett blybatteri som är tillverkat av högsta kvalité? På ABT Batteri erbjuder vi ett brett utbud av blybatterier, batteriladdare och batteritestare som alltid genomgår noggranna kontroller. Vi hjälper dig gärna att hitta ett blybatteri som passar dig och dina önskemål.

AGM batterier

Ett AGM Batteri tillverkas med en hög prestanda, är lätthanterligt och dessutom väldigt tåligt. Våra AGM blybatterier är underhållsfria och kan installeras eller användas i flera olika sammanhang. Batteriet är kvalitetssäkert och även ett ekonomiskt bra val på lång sikt.

Våra övriga blybatterier

Lifeline AGM batterier

Lifeline-batterierna är underhållsfria och lämpliga för marint bruk samt cykliskt användande. Blybatterierna är tåliga och klarar djupa urladdningar utan att behöva ta skada. Det tåliga batteriet klarar av temperaturer från -40˚C till +70˚C. Batterierna finns i 6 och 12V

Ultracell (AGM) batterier

Ul-serien består av underhållsfria AGM batterier. Denna typ av blybatteri passar stationära tillämpningar som inbrottslarm, nödljus och mätutrustningar. Batterierna finns i 12V.

MK batterier

MK är ventilreglerade blybatterier av typen "gel" och lämpar sig mycket bra för cykliskt användande i t.ex. el-scootrar, el-rullstolar och golfbilar. Batteriet tål även djupa urladdningar och klarar upp till 700 cykler enligt BCI-normen. Batterierna finns i 12V.

ABT Batteri – vi hjälper dig att välja rätt blybatteri

Tycker du att det är svårt att veta vilket blybatteri som passar ditt användningsområde bäst? På ABT Batteri brinner vi för att hjälpa våra kunder med allt som berör batterier. Våra produkter tillverkas av företag som är certifierade enligt ISO 9001 som garanterar en hög kvalité. Genom åren har vi blivit en erkänd leverantör av blybatterier på den svenska marknaden. Vi hjälper dig att hitta rätt blybatteri som passar just dina förväntningar.
If you like this, then please share!
ABT Batteri