Gel batteri

Söker du ett gel batteri som är tillverkat av högsta kvalité? På ABT Batteri erbjuder vi ett brett utbud av hållbara batterier, batteritestare och batteriladdare som passar för alla användningsområden. Tycker du att det är svårt att veta vilket batteri som passar dina önskemål? Genom vår breda kunskap kring batterier så hjälper vi dig att hitta ett batteri som passar dina förväntningar.

Våra gel batterier

Det finns många fördelar med att välja gel batterier. Ett Gel batteri är ett underhållsfritt ventilreglerande blybatteri där batterisyran är bunden i en trögflytande Gel. Batteriet har många stora fördelar som lång livslängd, långsam självurladdning och en god förmåga att återhämta sig. Ett gel batteri är därför väldigt hållbart och även användningsbart i flera olika sammanhang.

FGS gel batteri

FGG-serien består av underhållsfria ”gel” batterier. Batteriet klarar djupa urladdningar bra och passar därför utmärkt för lägre urladdningsströmmar under en längre tid. Batterierna passar användning inom medicinsk utrustning, el-scootrar och eldrivna rullstolar. Batterierna finns i 12V.

MK gel batteri

MK är ventilreglerade blybatterier av typen "gel" och lämpar sig mycket bra för cykliskt användande i t.ex. el-scootrar, el-rullstolar, städmaskiner och golfbilar. De tål djupa urladdningar och klarar upp till 700 cykler enligt BCI-normen. Självurladdningen är väldigt låg i batteriet.

ABT Batteri – vi erbjuder batterier av hög kvalité

Har du några frågor kring våra produkter eller vilket gel batteri du ska välja? På ABT Batteri erbjuder vi flera modeller av gelbatterier som passar alla användningsområden. Våra ledord inom företaget är personlig service, tillgänglighet trevligt bemötande och snabba leveranser. Välkommen att kontakta oss på ABT Batteri så hjälper vi dig i valet kring batterier.
If you like this, then please share!
ABT Batteri